tiistai 8. lokakuuta 2013

Ma+ti agilityt

Viikon aloitti tuttuun tapaan akatemian valmennustunti. Rata oli aika mukava, tuntui tutustuessa yllättävän "helpolta", mutta tekiessä huomasi monta sudenkuoppaa. Laitan ratapiirrosta myöhemmin.

Merlinin kanssa minua kauhistutti alkusuora... Lähdössä pysyminen kun on aika ongelma. Tein tuttuun tapaan ulkona paikallaoloharjoituksia ja palkkasin alussa pari kertaa paikalla pysymisestä. Ja sehän pysyi kuin nakutettu! Kontaktien alastulot ovat radalla huolimattomia. Vaatii paljon treeniä. Kepit ovat alkaneet sujua yhä vaikeammista kulmista, vaikkei omatoimitreeniä ole ollut. Etenee jo melko itsenäisesti. Haastetta noin ylipäätänsä tuo lisääntynyt irtoaminen; hakee välillä yllättävän kaukana olevia (vääriä) esteitä. Mutta kivaa oli ja paljon onnistumisia.

Gwendallakin meni mukavasti. Harjoiteltiin erityisesti rytmityksiä, jotta vauhti säilyy. Irtoamista pitää saada lisää. Jaksoi hienosti koko treenin, kun välissä nostatin virettä.

Tänään oli oikein pikavisiitti agihallille omatoimitreeniin. N. 10 min/koira. Gwendan kanssa piti tehdä keppejä verkoilla, mutta verkot olivat hukassa. Tein ensin 4 kepillä ja sitten 6 kepillä. Loppuun sain yhden onnisumisen ilman käsiapuja. Lisäksi teimme keinua ja etenemisharjoitetta suoralla putkella ja aidalla.

Merlin teki keppejä niin, että alkuun ja loppuun oli 1-3 estettä. Onnistumisia tuli. Lisäksi kontaktien alastulojen treeniä keinulla ja puomilla. Merlin oli taas kerran aivan ihastuttava treenikaveri. Yritti ihan tosissaan tehdä oikein, mutta täysillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti