torstai 16. tammikuuta 2014

Agilityhommia

Vajaassa viikossa on ollut jo vaikka mitä agilityn saralla:

Merlinillä 1-luokan kisat: Agilityradalta tuli 20 virhepistettä. Eka kepit kosahti (-5), sitten oli menossa väärälle esteelle (-5), mutta pelastin tilanteen. Yksi kielto (-5) ja yksi pudonnut rima (-5).

Hyppyradallakin sitten kosahti homma keppeihin, tämän jälkeen alkoi rimoja tippumaan. Taisi olla hylky.

Akatemian treenit: Gwenda teki erittäin pätevästi ja taisi lopussa tehdä puhtaan radan (kepit jätettiin välistä). Merlinillä sellaista perushötkyilyä. En tehnyt keppejä osana rataa, koska niihin on tullut lisöö epävarmuutta viimeaikaisten säätöjen myötä. Teimme niitä erikseen.

Molemmille koirilla möllit (1 startti) ja epikset (2 starttia): Gwendalla puhdas möllirata, sijoitus oli vasta seitsemäs, koska vauhtia ei kovasti ole. Molemmilla epis-radoilla tuli yksi virhe. Yllärinä teki kepit puhtaasti molemmissa.

Merlin otti mölliradalta yhden kiellon, muuten meni hyvin. Sitten pojalla alkoi mennä kuppi nurin episradoissa... niissä oli hyviä pätkiä, mutta säätöä kepeillä ja muutenkin ihan tohelo poika. Rimoja rämisi alas jne.

Omatoimiset treenit: Gwendalle iski yllättäen keinukammo ja sitä seläteltiin... Teimme keppejä ja erilaisia pikkuisia radanpätkiä ja mm. eteenlähetystä.

Merlinillä niitä keppejä, nyt meni taas paremmin. Sisäänmeno kovassa vauhdissa vielä ontuu pahemman kerran. Sitten vähän erilaisia ohjausjuttuja ja kontakteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti