tiistai 3. syyskuuta 2013

Maanantai-agit ja noutoja vieraan ohjaajan kanssa

Edelliseen päivitykseen lisäyksenä: Merlinille ALO1 flattikisällistä! Helpotuksen huokaus kolmen nollan jälkeen. Ja mieltä lämmitti pelkkä positiivinen suullinen/kirjallinen palaute riistan käsittelystä. Nosti ne tosiaan aikailematta, palautti pehmeällä otteella ohjaajalle käteen. Saldona tältä kesältä on nyt 0-1-0-0-0-1. Ehkä yksi startti olisi suunnitelmissa, tai sitten ei. Gwendalle olen pohtinut WT-starttia. Tai voisin ilmoittaa myös molemmat wt-kokeeseen. Merlinillä kun on viimeinen mahdollisuus kokeilla ALO-luokkaa nyt syksyllä siinä. Toi seuraaminen on kyllä onnetonta..

Eilen taas akatemialla agit. Rata tuntui tutustuessa vaikealta. Olin iloinen siitä, että valitsin oikeat ohjauskuviot. Molemmilla meni todella hyvin ja suurempia ongelmia ei ollut. Lähinnä Gwendalla putki/A-erottelu (hakeutuu A-esteelle).

Merlinin kanssa lopussa koko 27 esteen rata ilman ohjausvirheitä (meni kepitkin meille vaikeasta kulmasta oikein!). Pari rimaa tippu ja kontakteilla oli namialustat varmistuksena.

Gwendakin teki hurjan hienosti esteet 1-24 (ei vielä keppejä). Vauhti säilyi loppuun asti! Yksi virhe tuli ja joku rima tippui.

Bonuksena Merlin teki eilen aivan pienen ja sinäänsä helpon treenin isäni kanssa. Se pääsee nimittäin vesilinnustamaan meidän ollessa muualla. Katseltiin, miten yhteistyö toimii uuden ohjaajan kanssa. Itse katselin sisältä ikkunasta. Ensin markkeeraus, lähti palauttamaan ensin sisälle päin minulle, mutta kehoituksesta vei oikealle ohjaajalle. Sitten pieni, motivoimaton hakuruutu viidellä damilla. Haetutti 4/5 dameista (löysi nopeasti jokaisen) ja palautti kaikki oikeaan osoitteeseen. Loppua kohden luovutukset paranivat. Hauskaa :)

Nyt koirille tulee pieni treenitauko, kun ihmiset suuntaavat ulkomaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti