lauantai 8. helmikuuta 2014

Hei, me myös nomeillaan!

Pari viikkoa on lähes vierähtänyt. Gwendan juoksut ovat juuri loppuneet ja elämä palaa taas normaaleihin uomiinsa. Viikon päästä Gwendalla on sterilointikin edessä, joten valeraskaus jäänee tulematta :)

Maanantai-agility: Merlin teki oikein mukavasti, eipä mulla ole paljoa moittimista. Gwendalla alkoi olla tärppipäivät lähellä ja se oli vähän sellainen haahuilija... Mutta kepit osana rataa Gwendan kanssa ekaa kertaa!

Torstai-agility: Merlin oli mukana. Radalla oli paljon ansoja, joista aika moniin sitten jäimme.

Nome-treenit: Ryhmätreenit useamman koiran kanssa. Merlin oli mukana, lähinnä yritin saada sitä rauhoittumaan ja kontaktiin, joten emme tehneet aivan samaa kuviota, kuin muut. Se kävi todella kierroksilla, mutta aina välillä rauhoittui.

- Motivoitu pitkä linja x 2. Treenin alussa veimme damit paikkaan pellon kulmassa. Tässä välissä tuli ohjausta ja markkeerauksia monelle koiralle ties minne. Merlin näytti pitävän kaikki paikat mielessään. Ensimmäisellä kerralla paikalla oli avustaja varmistamassa, ettei Merlin vaihda. Paikka oli niin pitkällä, ettei koiraa edes oikein nähnyt. Meni suoraviivaisesti, ei ollut aikomustakaan vaihtaa.

Toinen linja taas samaan paikkaan (välissä muut koirat tekivät taas kaikenlaista). Hyvä suoritus taas.

-Markkeeraus x 2. Heittäjä heitti pellolta metsän reunaan. Oikein hyvin meni.

-Tein vielä itse yhden muistin/linjan. Ei ongelmaa.

Taas siis sama juttu, kuin muissakin ryhmätreeneissä. Koira osaa paljon (ja tietää osaavansa). Pää kestää ne tehtävät, mutta se maltti/odotuspuoli...

Tiistai-agility: Molemmat koirat mukana. Ensin harjoitusta, jossa lisättiin sivuetäisyyttä koiran ja ohjaajan välillä. Merlinin kanssa ok, Gwendan kanssa piti helpottaa, koska oli aika vaikea.

Toisena asiana rataa, jossa harjoiteltiin ensin erikseen takaaleikkausta ja ylikulmassa kepeille vientiä. Sitten nämä asiat osana rataa. Merlinin kanssa se takaaleikkaus vaan ei toimi, tekee piruettia. Gwendan kanssa menee paremmin. Kepit sujuvat G:n kanssa koko ajan paremmin. Merlinin kanssa se tokan välin skippaaminen edelleen toistuu liian usein.

Omatoimiagility: Merlinille 3 settiä, Gwendalle 2. Erilaisia radanpättkiä, jossa oli paljon keppejä ja kontakteja. Merlinin kanssa sitä takaaleikkausta. Gwendan kanssa nyt putkeen meno sille vaikeasta kulmasta sujui. Nyt ei pelännyt keinua lainkaan, eli taisi olla joku väliaikainen juttu.

Nomeilua: Sokkoja linjoja x 3. Paikka oli vanhastaan tuttu, sellainen suora polku. Linjat menivät ihan ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti